Start vandaag nog met industriële automatisering

Met industriële automatisering blijf je de steeds sterker wordende concurrentie voor. Blijf automatiseren om het maximale uit jouw productieprocessen te halen.

De voordelen

Bespaar geld

Mensen kan je vervangen door machines, waarvan je dus alleen de aanschaf- en onderhoudskosten betaald. In de meeste gevallen is dit goedkoper dan het betalen van de loonkosten. Daarnaast wordt de kostprijs van een product verlaagt, omdat je door automatisering meer kan produceren.

Verhoog de productiecapaciteit

Machines verkorten de productietijd, omdat deze nu eenmaal sneller zijn dan mensen. Zo produceer je dus meer producten per uur.

Verbeter de concurrentiepositie

Doordat de kostprijs lager is, kan je je producten goedkoper aanbieden. Hierdoor verbeterd dus ook de concurrentiepositie.

Verhoog de kwaliteit

Machines zijn nauwkeuriger dan mensen. Vandaar dat machines ervoor zorgen dat de kans op productiefouten vele malen kleiner is.

Controleer je processen overal

Via een scherm kan je zien wat er gebeurt in jouw proces en of alle machines werken. Zo zie je direct waar problemen zijn en kun je deze snel verhelpen. Door de technologische ontwikkelingen kunnen sommige systemen ook via mobiele apparaten(cloud) toegang krijgen tot het productieproces, zodat je altijd en overal jouw productieproces kan monitoren.

Werk veiliger

Personeel dat werkzaamheden uitvoert in een onveilige werkomgeving, kan je vervangen voor een machine. Zo is je productieproces niet alleen efficiënter, maar ook veiliger.

Voorkom menselijke fouten

Een proces waarin mensen betrokken zijn, is nu eenmaal erg foutgevoelig. Door het proces te automatiseren, neemt de foutgevoeligheid af.

De nadelen

Grote investering

Industriële automatisering is niet goedkoop, dat is een feit. Echter is dit wel een investering die zich dubbel en dik terugbetaalt op de lange termijn.

Foutgevoelig bij onderhoud systeem

Technologie is voor veel mensen complex, waardoor er snel fouten gemaakt kunnen worden bij onderhoud aan systemen. Een tip vanuit ons, zoek een systeem dat je aangeeft om onderhoud uit te voeren wanneer een machine dit nodig heeft (predictive maintenance). Dit zorgt ervoor dat je genoeg tijd hebt om er op je gemak naar te kijken, dan wanneer je machine plotseling stopt met functioneren.

Cybersecurity

“Wij zijn gehackt!” is iets dat je steeds vaker hoort bij de meest uiteenlopende bedrijven. Dit geeft natuurlijk niet veel vertrouwen om je machines aan het internet te hangen. Niemand kan 100% garantie geven dat je niet gehackt zal worden, maar er zijn manieren om het risico te beperken.

Niet alle werkzaamheden zijn te automatiseren

Het zal je niets verbazen, maar natuurlijk kan niet elk proces geautomatiseerd worden. Je kan het personeel dat vervangen wordt voor machines dus wel nog inzetten voor andere werkzaamheden.

Hét #1 platform voor industriële automatisering!

Droom je van het ultieme productieproces? Wij maken die droom graag samen waar! Met Ignition maken we de controle over je productie makkelijker dan ooit. We verzamelen informatie uit al jouw industriële machines, databases en bedrijfsgegevens en brengen dat samen op één scherm. Je ziet in één oogopslag hoe de productie verloopt, waar de knelpunten zitten en waar je moet bijsturen.

Meer weten over Ignition? Download het whitepaper "Eenvoudig de productie monitoren vanaf iedere plek met Ignition"!

download

  Ontvang het whitepaper direct in jouw inbox


   Ik wil graag meer weten over


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


     Maak mij blij met meer optimalisatie!

     Waar kunnen we je meer over vertellen?


      Download gratis whitepaper

      "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


       Ontvang het whitepaper direct in jouw inbox


        Ontvang het whitepaper direct in jouw inbox


         Ontvang de prijslijst direct in jou inbox          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!


             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Ontvang het factsheet direct in jouw inbox


               Ontvang het factsheet direct in jouw inbox


                Ontvang het whitepaper direct in jouw inbox


                 Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!