AT-Automation erkend als Premier Integrator door Inductive Automation

AT-Automation erkend als Premier Integrator door Inductive Automation

Weert, 8 november 2017 – Met trots kondigen we aan dat AT-Automation door Inductive Automation is benoemd tot Premier Integrator. Deze prestigieuze erkenning is het hoogste niveau dat een systeemintegrator kan bereiken binnen Inductive Automation. Het bevestigt de expertise en hoogwaardige dienstverlening die wij onze klanten bieden.

Onze ervaring en expertise

Met meer dan 15 jaar ervaring in de automatisering van productieprocessen, heeft ons team talloze projecten uitgevoerd, variërend van klein tot groot. Ons team richt zich op analyse, optimalisatie, ontwerp en automatisering, met als doel het verbeteren van de efficiëntie en prestaties van bedrijven in diverse sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Partnerschap met Inductive Automation

Ons langdurig partnerschap met Inductive Automation stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de beste tools in de industrie. Het Ignition-softwareplatform van Inductive Automation biedt krachtige oplossingen voor Human Machine Interface (HMI), Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA), Manufacturing Execution System (MES) en het Industrial Internet of Things (IIoT). Deze veelzijdige tools helpen onze klanten hun doelen te realiseren en hun faciliteiten naar een hoger niveau te tillen.

Diepgaande kennis van Ignition

Door de jaren heen heeft AT-Automation uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd met het Ignition-softwareplatform. Onze expertise stelt ons in staat om klanten te adviseren en te begeleiden bij het optimaliseren van hun productieprocessen. Zoals onze Algemeen Directeur, Ard Triepels, aangeeft: “Wanneer klanten hun faciliteit naar een hoger niveau willen tillen, raden wij altijd Ignition aan. Met de veelzijdige mogelijkheden die Ignition biedt, kunnen we altijd een passende oplossing vinden voor elke uitdaging die onze klanten tegenkomen.”

(Toekomstige) samenwerking met Inductive Automation

Inductive Automation onderhoudt relaties met meer dan 1.500 integrators wereldwijd en heeft diepe wortels in de integratorgemeenschap. Oprichter en CEO, Steve Hechtman, heeft zelf 25 jaar ervaring als controlesysteemintegrator, wat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de flexibele en dynamische software van het bedrijf. Het bedrijf biedt een licentiemodel met lage kosten, gratis technische ondersteuning voor geregistreerde integrators en andere voordelen die integrators helpen een hoogwaardige ervaring aan hun klanten te bieden.

“We zijn verheugd om AT-Automation te verwelkomen als Premier Integrator” zei Don Pearson, Chief Strategy Officer bij Inductive Automation. “We hebben echt genoten van de samenwerking met Ard Triepels en zijn team bij AT-Automation. Het team heeft reeds indrukwekkende Ignition-projecten uitgevoerd. We kijken uit naar de verdere samenwerking met hen.”

Over Ignition

Inductive Automation is een pionier op het gebied van industriële software en biedt organisaties wereldwijd de mogelijkheid om hun ideeën snel tot realiteit te maken. Door de integratie van IT en SCADA-technologieën, heeft Inductive Automation het eerste universele industriële applicatieplatform gecreëerd: Ignition. Deze baanbrekende software biedt onbeperkt potentieel voor diverse industrieën.

Deel dit artikel

Anderen bekeken ook

AT-Automation herpositioneert zich voor de toekomst

AT-Automation herpositioneert zich voor de toekomst

AT-Automation introduceert met trots haar gloednieuwe bedrijfslogo. Dit nieuwe logo is onderdeel van een uitgebreide herpositioneringsstrategie en laat zien waar AT-Automation voor staat: “Master your Growth”. Na een grondige herziening van de…

Lees meer

Wij zoeken gedreven professionals met de mentaliteit van een topsporter. Klaar om grenzen te verleggen en te winnen? Sluit je aan en bouw met ons aan succes!

Bekijk onze vacatures

 

P.s. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Je bent succesvol aangemeld!