Voor iedere wens een oplossing

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians maken SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules die passen bij de wensen van onze klant. Een combinatie van meerdere modules binnen één applicatie is ook mogelijk. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Heb je vragen of zit jou module er niet tussen? Neem dan contact op en wij gaan de uitdaging aan.

Modules

Interface for SAP ERP

Communiceer essentiële bedrijfsgegevens nauwkeurig en snel via SAP ERP

Deze module is een uitbreiding op de Business Connector module en voegt een native connectiviteit toe tussen Ignition en SAP ERP-systeem.

download prijslijst

Roep externe functiemodules op

Deze module maakt het mogelijk om elke Remote-enabled Function Module (RFM) aan te roepen die door jouw SAP-installatie wordt geleverd via een Remote Function Call (RFC) -interface. Het vraagt ​​SAP naar alle metadata en maakt het mogelijk om inputs, outputs, tabellen en veranderende parameters in kaart te brengen.

Belangrijkste functies

Bel BAPI’s
De Interface for SAP ERP module vraagt ​​de SAP Business Object Repository (BOR) om een ​​lijst met beschikbare Business Application Programming Interfaces (BAPI’s), die kunnen worden aangeroepen in Business Connector-grafieken.

Best Practices, ingekapseld
Hoewel geen twee SAP-installaties hetzelfde zijn, bevatten de gratis Quick Start-sjablonen best-practice-workflows voor veel voorkomende applicaties, zoals het downloaden van productieorders en het uploaden van productiebevestigingen. Begin met een vooraf gemaakt sjabloon en pas deze aan voor jouw eigen SAP-landschap.

Minimale configuratie
Buiten het instellen van een gebruikersaccount is er geen configuratie vereist aan de SAP-kant.

Native connectiviteit
Deze module maakt gebruik van het RFC-protocol van SAP om hoogwaardige connectiviteit met SAP te bieden zonder extra middleware. Synchrone (sRFC), transactionele (tRFC) en wachtrij (qRFC) oproepmethoden worden allemaal ondersteund. Hierdoor heb je controle over synchrone of asynchrone verwerking, de dubbele berichten worden vermeden. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat berichten in de juiste volgorde worden verwerkt.

Efficiënte communicatie
Deze module optimaliseert de communicatie tussen Ignition en SAP door gebruik te maken van technieken zoals throttling (= afknijpen) en pooling (= hergebruiken) van verbindingen om knelpunten in het netwerk en de doorvoer te voorkomen.

Gebouwd voor zakelijke connector
Deze module breidt de Business Connector module uit met nieuwe actieblokken. Hierdoor wordt het een best-in-class toolset voor het afhandelen van bidirectionele communicatie tussen Ignition en SAP. En dat zonder extra, dure middleware.

Gecertificeerd door SAP
Deze module is gecertificeerd door SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) om naleving van SAP te garanderen. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat deze module uitstekende prestaties levert. Klaar voor grootschalige, productieklare workloads, waarbij meerdere threads en grote hoeveelheden gegevens betrouwbaar worden verwerkt.

Naadloze MES-integratie
Met een intuïtieve mappingtool kan je gegevens die je van SAP ontvangt, verbinden en omzetten in productiegegevens voor gebruik door andere modules.

Ongeëvenaarde waarde
Ingebouwde ondersteuning voor BAPI’s, RFM’s en schema’s vermindert de leercurve en verhoogt de betrouwbaarheid. Dit verhoogt de schaalbaarheid, vereenvoudigt de implementatie en vermindert de behoefte aan SAP-experts van hoog niveau in jouw team. Ondersteuning voor wachtrijen en transacties bieden meer efficiëntie en maken middelen vrij voor zowel jouw SAP- als Ignition-servers. Het gebruikt de Business Connector module om de volgorde en datamapping van de communicatie tussen SAP en andere interfaces te regelen. Hierdoor worden de implementatietijd en onderhoudskosten aanzienlijk verminderd.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
download Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Ontvang het whitepaper direct in jouw inbox


       Ontvang het whitepaper direct in jouw inbox

        Ontvang de prijslijst direct in jou inbox         Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

         Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

          Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!           Download gratis Ignition

           Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!


            Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
            Welke oplossing ben je naar op zoek?


             Ontvang het factsheet direct in jouw inbox


              Ontvang het factsheet direct in jouw inbox


               Ontvang het whitepaper direct in jouw inbox


                Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!